Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cardinals’ Floyd mist seizoensstart door drie ontwrichte vingers

Slecht nieuws voor de Arizona Cardinals: wide receiver Michael Floyd (25) heeft gisteren tijdens trainingskamp drie vingers van zijn linkerhand ontwricht/gebroken. Hierdoor mist hij naar alle waarschijnlijkheid de seizoensopener tegen New Orleans op 13 september.

De eerste prognose is dat Floyd er zo’n vier tot zes weken uit ligt. Slechte timing, maar ook weer niet desastreus. Top wide receiver Larry Fitzgerald is nog steeds beschikbaar en voor derdejaars receiver John Brown zullen extra snaps in het verschiet liggen.

Het lijkt er dus op dat Floyd voor het eerst in zijn carrière een wedstrijd van de Cardinals gaat missen. Toch gaat het alweer goed met hem, zo bleek uit deze Instagram-post van hem: ‘Surgery went well as expected. Thanks everyone for the love and support.’

michael floyd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *