Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Desean Jackson blesseert zich aan schouder

Washington Redskins receiver Desean Jackson blesseerde zich vandaag aan zijn rechterschouder. De zelfverklaarde onhoudbare speler botste tijdens training camp met wat trainingsapparatuur en liep zo een ontwrichte schouder in de tweede graad op. (Afbeelding: The Washington Times)

De blessure zou op het eerste zicht enkel zijn deelname aan wedstrijden tijdens de preseason op de helling kunnen zetten, al is hier nog wat onduidelijkheid over. Dit betekent echter naar alle waarschijnlijkheid dat Jackson nog wat langer zal moeten wachten om zijn claim dat geen enkele cornerback hem kan stoppen, kracht bij te zetten.

De Redskins openen hun preseason op 13 augustus tegen de Cleveland Browns en hun cornerback Joe Haden. Indien D-Jax toch fit zou raken, zal hij de handen vol hebben met één van de betere ‘covermen’ in het spelletje.

Ook Redskins cornerback Deangelo Hall moest overigens de training vroegtijdig staken met knie- en liesproblemen. Verwacht wordt dat hij een week zal missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *