Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Cru voegt tweede team toe aan competitie

Het gaat goed met de aanwas bij regerend kampioen Amsterdam Crusaders. Het gaat zelfs zo goed, dat de vereniging een tweede team heeft ingeschreven voor de landelijke senior full contact tackle competitie. Het tweede team gaat uitkomen in de Eerste Divisie, zo blijkt uit het recent verschenen competitieschema.

Met de komst van Amsterdam Crusaders 2, gekoppeld aan de komst van Lelystad Commanders en Maastricht Wildcats, bestaat de Eerste Divisie volgend jaar uit twee poules van vijf teams.

Overigens staat de competitie nog niet ‘set in stone’. Op 5 september leggen de verenigingen een laatste ei over een lang of kort seizoen voor de senioren in de Ere en Eerste Divisie. Aan de hand daarvan kunnen verenigingen tot en met 6 september nog beslissingen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *