Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN teams keren zich tegen lang seizoen

Het nieuwe speelschema heeft wat losgemaakt bij de AFBN-verenigingen in de Ere- en Eerste Divisie. Volgens insiders hebben maar liefst vijf teams, verspreid over de twee divisies, aangegeven dat een lang seizoen niet tot de mogelijkheden behoort. De antipathie tegen een lang seizoen is zelfs zo groot, dat de verenigingen zich uitschrijven als de bond toch vasthoudt aan dat scenario.

Hiernaast is er ook veel consternatie over het jeugdschema. De bond lijkt hierbij over enkele bezwaren heengestapt te zijn, die in de Algemene Ledenvergadering zijn besproken. De Arnhem Falcons hebben zich hier bijvoorbeeld al tegen uitgesproken in verband met schoolvakanties en tentamens.

Op 5 september is er een spoed-ALV. Teams kunnen tot 6 september aangeven of ze op basis van die vergadering in actie willen komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *