Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jets being Jets: Geno geblesseerd na suckerpunch

Soms geeft het heelal een seintje af om te laten weten dat alles nog altijd gaat zoals de bedoeling is. Zo’n seintje verscheen dinsdagavond op Twitter. Geno Smith is de komende zes tot tien weken namelijk uit de roulatie. Reden? Een suckerpunch van linebacker IK Enemkpali in de kleedkamer.

Het was opvallend rustig rond de New York Jets de afgelopen weken. Men begon zich daarom ook al af te vragen wat er gaande was. Ging alles nog wel goed? Kende Antonio Cromartie alle namen van zijn kinderen ineens wel? Waren de fans ineens tevreden? Gelukkig kwam er verandering in de huidige trend. Tweedejaars linebacker Enemkpali besloot namelijk zijn startende quarterback neer te meppen. Een rechterhoek brak de kaak van Smith en zorgde ervoor dat de spelverdeler de komende zes tot tien weken moet missen. De start van het seizoen, dus.

Headcoach Todd Bowles berichtte de media van de blessure tijdens een persco. Hij wilde alleen kwijt dat de scrimmage niet football gerelateerd was. Volgens Ian Rapoport ging er een ruzie aan vooraf waarbij Smith zijn vinger in het gezicht van Enemkpali stak. Legitieme reden om iemand te levelen. Feit blijft wel dat de jonge linebacker niet langer onderdeel uitmaakt van de Jets en dat zijn carrière hoogstwaarschijnlijk voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *