Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL Preseason begint donderdag

Aanstaande donderdag vangt het preseason eindelijk aan. 65 wedstrijden lang mag elk NFL-team nog dromen van een goedgevulde prijzenkast, totdat het vanaf 10 september weer om het echie. In afwachting van een overeenkomst tussen de NFL en het Nederlandse FOX Sports is het preseason nergens te bekijken. Behalve op NFL Gamepass.

Met NFL Gamepass mis je geen moment van het NFL-seizoen. Je kijkt de wedstrijden waar en wanneer jij dat wilt. Kun je je ogen op zondagnacht niet meer open houden? Dan kijk je de wedstrijd toch gewoon maandagmiddag in de baas zijn tijd?

Gridiron American football doet op dat NFL Gamepass Abo nog een extraatje als je via de button rechtsboven je bestelling plaatst: je krijgt dan een gratis halfjaarabo op het digitale tijdschrift Gridiron ter waarde van €14,95.

Mis dus niets van het NFL-seizoen. Voeg je bij de 200 footballsoldaten die al een abonnement hebben afgesloten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *