Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Rex Ryan en Bills claimen ‘sucker puncher’ IK Enempkali

Echt waar. Rex Ryan is niet bang (dat wisten we al), maar het getuigt van lef om IK Enempkali, daags na de ‘sucker punch’ die Geno Smith een gebroken kaak bezorgde, te claimen van de waiver-lijst. Dit zegt Ian Rapoport van NFL Network.

Dat belooft een waar locker room-spektakel te worden bij de Buffalo Bills nu Richie Incognito, Percy Harvin én Enempkali daar onder contract staan. Aan de andere kant, Ryan kan zulke types wel handelen. Sterker nog: dit type speler is zijn zuurstof.

Linebacker Enempkali schijnt momenteel bij de Bills-directie te zijn om zijn kant van het verhaal van gisteren te laten horen…

enempkali

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *