Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Vragen Voor Training Camp: NFC North Edition

Met de NFL Training Camps in volle gang komt er eindelijk een einde aan de enorme droogte van de off season. Gridiron ging de lokale media van de verschillende teams in de AFC West af en keek wat zij, als best geïnformeerden bij de teams, zich afvragen tijdens training camp.

Chicago Bears

Is Jay Cutler nog steeds de beste optie under center voor de Bears? Als quarterback met de meeste turnovers vorig jaar (maar liefst achttien interceptions en twaalf fumbles, waarvan zes verloren) kreeg hij al bakken kritiek over zich heen. Cutler zal zich moeten herpakken dit jaar en laten zien of hij zijn monstercontract waard is.

Bonusvraag: zal Matt Forte nog steeds de 3 down back zijn die hij vorig jaar was voor de Bears? In de offseason hebben de Bears alvast twee nieuwe running backs, Jacquizz Rodgers en Jeremy Langford. Zij zullen misschien een deel van de carries over nemen samen met Ka’ Deem Carey.

Detroit Lions

Wie vervangt Ndamukong Suh? Suh, misschien wel de beste defensive tackle in de hele NFL, verkaste deze offseason naar de Miami Dolphins. Om het gat op te vangen zijn de Lions dan maar Haloti Ngata gaan wegplukken bij de Baltimore Ravens. De vraag blijft natuurlijk of dat Ngata de schoenen kan vullen die Suh achterliet.

Bonusvraag: Zal rookie Ameer Abdullah de number 1 running back worden voor de Lions in 2015. Als we de verslagen van teammaats en coaches mogen geloven wel. Abdullah lijkt voor de defense ontackelbaar op training, kan ook zijn plan trekken in de slot en is een gevaarlijke 3-down back die een ongelooflijke vision heeft. Wij kunnen alvast niet wachten hem aan het werk te zien.

Green Bay Packers

Hoe zal Clay Matthews dit jaar gebruikt worden? Vorig jaar speelde hij in de tweede seizoenshelft inside linebackers. De inside linebackerpositie is na het vertrekken van A.J. Hawk nog steeds hun grootste zwakte. De kans is dus groot dat Clay Matthews inside blijft staan om zo de run defense te verbeteren.

Bonusvraag: Hoe zal de nieuwe offense draaien. Headcoach Mike Mccarthy geeft, voor de eerste maal in negen jaar, de playcalling uit handen. De nieuwe playcaller Tom Clements krijgt geen gemakkelijke taak om Mike Mccarthy op te volgen.

Minnesota Vikings

Zal Adrian Peterson nog steeds de AP zijn die we zo goed kennen. Na in 2014 maar één wedstrijd te spelen valt af te wachten of Peterson zijn niveau van 2013 opnieuw kan halen.

Bonusvraag: Zal Teddy Bridgewater dit jaar ontploffen? Na een degelijke rookieseason is het nu aan Bridgewater om te laten zien waartoe hij in staat is. Kan hij een franchise quarterback worden en alle haters op hun plaats zetten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *