Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron zoekt AFBN Eredivisie Fantasy Football kanonnen

Gridiron start dit NFL-seizoen met een Fantasy Football League voor Eredivisie-teams. Elk team vertegenwoordigt zichzelf tijdens het aanstormende Amerikaanse footballseizoen. Uiteraard met mooie prijzen voor de winnende club op de koop toe.

Om een en ander in goede banen te leiden is Gridiron op zoek naar acht teammanagers die, gesteund door de achterban, hun Eredivisie-club willen representeren. Uiteraard zal Gridiron tijdens het seizoen wekelijks verslag doen van de prestaties.

Dus ben je een kei in Fantasy Football en wil je jouw team graag de competitie zien winnen, meld je dan aan via fantasy@helskabaal.nl. Instructies volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *