Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bears’ WR White onder het mes

De Chicago Bears moeten het de komende tijd zonder rookie wide receiver Kevin White stellen. De ballenvanger moet geopereerd worden aan zijn scheenbeen. Dat maake general manager Ryan Pace zaterdag bekend.

White was afgelopen mei de first-round draftpick van de Bears. Na het vertrek van Brandon Marshall moest hij een koppel gaan vormen met Alshon Jeffery, die momenteel ook in de lappenmand verkeert. Dat moet dus even wachten en als het even tegenzit misschien wel tot volgend seizoen. Volgens Pace wordt White namelijk op de physically unable to per form-list (PUP-list) geplaatst. Dat betekent dat hij tenminste tot de zesde week van het seizoen uit de roulatie is. De Bears hebben dan tot de elfde week de mogelijkheid om hem te activeren. Anders is het eerste NFL-seizoen van White voorbij.

White zelf baalt, maar is optimistisch over zijn kansen voor dit seizoen. “Als ik terug kan komen en een beetje kan spelen, doe ik dat zeker, als ik me er goed bij voel.” De ploeg zelf is echter voorzichtig, zegt Pace. “Bestaat de kans dat hij het hele seizoen mist? Dat is een mogelijkheid. Ik wil dat we dit op de juiste manier aanpakken, hem niet te snel terugbrengen. Soms voelt het alsof je die jongens tegen zichzelf moet beschermen.”

Niks van de Chicago Bears missen dit seizoen? Neem dan een abonnement op NFL Gamepass via Gridiron. Niet alleen krijg je dan 24/7 access tot alle NFL beelden, je krijgt ook nog eens een gratis halfjaarabonnement op Gridiron Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *