Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Julius Thomas breekt vinger in wedstrijd tegen Steelers

De nieuwe Jacksonville Jaguars tight end Julius Thomas brak zijn linkerhand, net onder de middelvinger, in een 23-21 overwinning tegen de Pittsburgh Steelers. Head Coach Gus Bradley gaf aan dat de blessure niet al te ernstig is en hem weinig problemen zou mogen geven tijdens het spelen. De ex-Denver Broncos tight end zou de rest van de preseason missen, maar zou klaar moeten raken voor de eerste wedstrijd van de regular season. Al was hij hier twee dagen na de wedstrijd minder zeker over. (Foto: bigcatcountry.com)

Thomas kwam in het tussenseizoen over van de Denver Broncos en tekende een vijfjarig contract voor $46 miljoen met $24 miljoen guaranteed. Er werd dan ook gehoopt dat hij een gevaarlijk wapen zou worden voor tweedejaars quarterback Blake Bortles. Vooral in de red zone werd gehoopt dat hij voor veel gevaar kon zorgen nadat hij 24 touchdowns ving in de voorbije twee jaar. Die plannen worden nu echter even on hold gezet. De Jaguars zullen hopen dat het bij deze ene blessure blijft voor de vijfdejaars ex-basketbalspeler. De voorbije seizoen miste hij al verscheidene wedstrijden door allerhande blessures.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *