Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jadeveon Clowney terug op het trainingsveld bij Houston Texans

De nummer 1 pick van de 2014 NFL Draft is terug op het trainingsveld bij de Houston Texans. Jadeveon Clowney is nu echt volledig hersteld van zijn laatste operatie zeven maanden geleden.

Dat betekent dat we hem hopelijk vanaf episode 3 ook in Hard Knocks aan het werk gaan zien. De pass rusher is zelf in elk geval optimistisch over zijn beschikbaarheid: ‘Ik voel me goed. Het is mooi om weer met mijn teamgenoten aan de slag te zijn en pass rusher te spelen. Ik werd wel moe van dat constante hitten van dummies die niets terugdoen.’

Coach Bill O’Brien wil zijn pupil niet direct weer voor de leeuwen gooien, maar zal hem langzaam proberen terug in de rotatie te werken. Texans-fans houden in elk geval hoop dat hij er vanaf week 1 bij is. Het zou de defensie van Houston nog angstaanjagender maken dan die al is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *