Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Met “Ik was die blauwe” terug naar toen

Nu we weer met duizenden Oranje-supporters tegelijk naar het Mandemakers Stadion in Waalwijk togen op 24 oktober, is het wellicht fijn om eens herinneringen op te halen aan al die fanaten die destijds de Amsterdam Admirals groot maakten. Auteur Niels Root schreef daar een boekje over.

Niet met interessante statistieken of met inside dirt, maar gewoon… vanuit hemzelf. Root was namelijk een van de meest herkenbare gezichten in de Amsterdam ArenA. Jarenlang ging hij als blauwe smurf naar Amsterdam Zuid-Oost, waar hij een van de herkenbare gezichten werd van het enige professionele footballteam van Nederland.

Deze pocket is een must voor elke die-hard footballfan. Koop ‘m hier en schaf een blijvende herinnering aan de Admirals-tijd aan. Binnenkort hebben we op deze site ook een recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *