Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Enerverende docu over Crusaders in Tulip Bowl XXXI

De Amsterdam Crusaders zijn Nederlands kampioen American football. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. De oude dame van het Nederlandse amateurfootball had maar liefst drie pogingen nodig om regerend kampioen Alphen Eagles te verslaan.

AT5 maakte een mooie reportage van de zucht naar het kampioenschap, “Amsterdam Crusaders: Nog steeds die mannen”. De Amsterdamse televisiemaatschappij pikte hier direct na het vorige kampioenschap al de eerste beelden voor op. Mede hierdoor werd de docu er eentje om van te smullen.

Die docu kijk je hier op Gridiron, met dank aan Jelle de Gee:

Smaakt dit fraaie stukje footballdocu naar mee? Bij NFL Gamepass bieden ze dagelijks mooie documentaires over het leven in de NFL. Een NFL Gamepass abonnement bestel je door op de button rechtsboven te klikken! Enjoy the season!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *