Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Problemen voor de Receivers houden niet op bij de Bears

Na het uitvallen van 1st round pick Kevin White en veteran wide receiver Alshon Jeffery is nu ook de derde receiver Marquess Wilson uitgevallen in de pre-season wedstrijd tegen de Indianapolis Colts. Hoewel de blessures van Jeffery en Wilson meevallen zal Kevin White waarschijnlijk niet meer in actie komen dit seizoen na gisteren onder het mes te gaan.

Offensive coördinator Adam Gase zal spijtig genoeg niet kunnen rekenen op de explosieve White maar toch hebben Bears insiders er een goed oog op. Zowel Marquess Wilson als Alshon Jeffery worden terug verwacht tegen de season-opener tegen de Green Bay Packers. Zij zullen samen met veteran wide receiver Eddy Royal en quarterback Jay Cutler proberen om terug een goed seizoen in de lucht te hebben na een rotslecht 2014 seizoen.

Niks van de Chicago Bears missen dit seizoen? Neem dan een abonnement op NFL Gamepass via Gridiron. Niet alleen krijg je dan 24/7 access tot alle NFL beelden, je krijgt ook nog eens een gratis halfjaarabonnement op Gridiron Magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *