Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Brian Hoyer wordt startende QB van Houston Texans

De kogel is door de kerk: Brian Hoyer (29) is komend seizoen de startende quarterback van de Houston Texans. Dat maakte hoofdcoach Bill O’Brien gisteren wereldkundig.

Hiermee is de battle voor de #1-positie bij de Texans in het nadeel van Ryan Mallett beslecht. Hij vocht dit duel samen met Hoyer, in een overigens niet heel aantrekkelijk gevecht voor de neutrale kijker, in de eerste twee afleveringen van Hard Knocks uit.

Geheel verrassend is de uitverkiezing niet, aangezien Hoyer tussen 2009 en 2011 de back-up was van Tom Brady bij de New England Patriots en Texans-hoofdcoach Bill O’Brien toentertijd onder andere de quarterbacks leidde van de Pats. Zoals de coach zelf zegt: ‘In the end, I thought that Brian showed me the most consistency, the most composure in certain situations, the experience in our system. All those different things that go into the fact that I think he’s ready to be our starter. I have a ton of respect for Ryan Mallett. I believe in him as a player.’

Morgen verschijnt weer een nieuwe aflevering van Hard Knocks. Interessant of daarin al meer te zien is van deze laatste ontwikkeling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *