Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Lightning Leiden bewijst offensive lineman laatste eer

De familie van Lightning Leiden neemt morgen opnieuw afscheid van een dierbare. De selectie verzamelt zich donderdag om een laatste eer te bewijzen aan offensive lineman Duuk Kanbier. Duuk overleed 21 augustus in de ochtend aan de gevolgen van leukemie. Hij laat zijn vrouw Anna en zoontje Jip (2,5) na.

De spelers van Lightning verzamelen zich morgen in Zoetermeer, waar om 10.00 uur de uitvaart plaatsvindt. Met een rij van American footballhelmen van Lightning wordt er voor een imposante binnenkomst gezorgd. De Lightning-selectie zal hierna, gekleed in de witte jerseys, een laatste groet aan de overleden teamgenoot brengen.

Duuk speelde al een tijd niet meer voor Lighting. Hij moest noodgedwongen stoppen met American football vanwege de effecten van slokdarmkanker. De offensive lineman overwon deze ziekte uiteindelijk, maar moest zich uiteindelijk toch gewonnen geven aan de ziekte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *