Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Steve Smith krijgt deksel op de neus

Baltimore Ravens receiver Steve Smith wilde zijn ploeggenoet Justin Forsett tijdens een zogenaamde conference calll eens flink in de maling nemen. De running back was telefonisch bereikbaar voor seizoenkaarthouders, die hem het hemd van het lijf konden vragen of gewoon gezellig een babbeltje wilden maken. Voor Smith was dit de gelegenheid om zijn lolbroek aan te trekken en hij besloot ook in te bellen en zich voor te doen als groot fan van Forsett.

Smith: ‘Hallo Justin, het is een eer om met jou te mogen spreken. Ik ben al een fan van jou sinds je 1 meter 40 was!’

In werkelijkheid is Forsett 1 meter 77 wat voor NFL standaard nog steeds vrij klein is. Smith is met zijn 1 meter 80 echter niet veel groter en hij is dan nog receiver ook.

Smith: ‘Het is mij opgevallen dat je niet meer zo snel bent sinds je een nieuw contract hebt getekend. Ben je nog wel gemotiveerd en hongerig of neem je het er lekker van?’

Forsett had op dat moment al door dat hij in de maling genomen werd en antwoordde gevat:

‘Natuurlijk neem ik het er niet van. Ik train mezelf iedere dag kapot. Dat moet jij wel kunnen beamen, niet waar?’

Smith wilde zich niet zo snel laten kennen en dacht zijn ploeggenoot klem te zetten, maar kreeg direct de deksel op zijn neus.

Smith: ‘Geen idee, ik hoorde dat je gisteren een ouwe-lullen dag had en vrij had gekregen.’

Forsett: ‘Klopt Steve, net zoals jij.’

En daarmee was het plots de 36 jaar oude Smith die door zijn zeven jaar jongere teamgenoot te kijk gezet werd in plaats van andersom.

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *