Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bestel NFL Gamepass en krijg Gridiron gratis!

De meeste mensen hebben dit weekend hun nieuwe maandsalaris gehad. Is me dat even lekker! Dat betekent namelijk dat je eindelijk het felbegeerde NFL Gamepass abonnement af kunt sluiten! Doe je dat via de button op Gridiron.nl (kijk rechtsboven), dan krijg je daar bovendien een gratis halfjaarabonnement bij van Gridiron Football Magazine (halfjaar) t.w.v. 14,95. De actie geldt voor al onze fans uit Nederland en Belgie!

Dikke kans dat je dit seizoen alleen via NFL Gamepass de wedstrijden kunt kijken. FOX is nog steeds in gesprek met de NFL over een verlenging van de NFL rechten en Eurosport wil ze niet hebben. Voor NFL fans is het ook allemaal niet heel interessant. Een compleet pakket met alle toeters en bellen kost namelijk maar 179,99 euro dollar.

Bedenk: hiermee kun je 24/7 naar je favoriete sport kijken! Alle wedstrijden, alle scores en 24 uur per dag NFL Network. Kijken. Wanneer. Je. Maar. Klik snel op een van de advertenties aan de rechterkant om het bestelproces te beginnen en stuur ons een kopie van je bestelling naar gridiron@helskabaal.nl als je het bestelproces hebt doorlopen.

De kleine lettertjes:
– Je Gridiron Football Magazine wordt op 1 februari automatisch met een jaar verlengd, tenzij je minstens twee maanden voor het verstrijken van deze maand een mail met de opzegging van je abonnement stuurt naar redactie@helskabaal.nl
– De actie is alleen geldig in combinatie met het volledige abonnement van NFL Gamepass. Het betreft het pakket met regular season, playoffs en Super Bowl. De combi is alleen geldig voor abonnementen die zijn afgesloten op maandag 3 augustus of later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *