Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Receivers in NFC North lijken van porselein.

Het blessureleed voor receivers in de NFC North houdt maar niet op. Na zware blessures voor Green Bay Packers receiver Jordy Nelson (ACL), Bears wideout Kevin White (microfracture) en lichtere blessures voor Bears Wide Receivers Alshon Jeffery, Marquess Wilson en Eddie Royal zit nu ook Packers-ster Randall Cobb aan de zijlijn.

Cobb heeft last van een schouderblessure waarvan nog niet bekend is hoe lang die zal aanslepen. Het zou volgens Cobb zelf niet al te erg zijn maar of hij klaar geraakt voor week 1 valt nog af te wachten. Het uitvallen van Cobb zou wel een groot verlies zijn voor de troepen van Mike McCarthy. Cobb was vorig jaar goed voor 91 receptions, 1287 yards en 12 Touchdowns. Hij zou dit jaar de number 1 receiver rol overnemen van Jordy Nelson die eveneens geblesseerd uitviel.

Mis niets van de Green Bay Packers via NFL gamepass. Als je bestelt via de add op de gridiron website krijg je er een gratis abonnement op gridiron bovenop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *