Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bears cutten cornerback Tim Jennings

De Chicago Bears hebben 2x pro bowl corner Tim Jennings uit hun roster verwijdert. De corner haalde in 2012 en 2013 twee maal de pro bowl met 13 interceptions op twee jaar tijd. Dag en nacht verschil met wat hij vorig jaar liet zien. Hij speelde in alle 16 wedstrijden maar had geen enkele interception en maar 7 passes defended.

De grote achteruitgang in productie kwam mede door een knieoperatie in het 2013-2014 offseason. Al was de achteruitgang in productie niet de enige reden voor de cut. Jennings kreeg te horen dat hij te oud was. De Bears willen graag een verjonging van hun secondary. Door Kyle Fuller (23) in de 1e ronde van de draft te selecteren vorig jaar en Sherrik McManis (27) in 2012 aan hun roster toe te voegen brengen ze in ieder geval de gemiddelde leeftijd al naar beneden.

De overige plaatsen op cornerback worden opgevuld door Alan Ball (30), Qumain Black (23), Bryce Callahan (23), Glenn Jacoby (22), Tracy Porter (29), Demontre Hurst (24) en Mitchell Terrance (23). Allemaal zijn ze aanzienlijk jonger als Tim Jennings. Nu valt nog af te wachten welke spelers van deze overgebleven groep de final 53-man roster halen.

Mis niets van de Chicago Bears met een NFL gamepass. Als je via de advertentie op gridiron.nl besteld krijg je bovenop je gamepass nog een gratis abonnement op het gridiron magazine. Bestel NU!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *