Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gridiron.nl in een nieuw jasje

Gridiron American football heeft de afgelopen maanden de nodige successen gevierd. Zoals met elke spurt naar volwassendom heeft deze fase ook groeipijnen opgeleverd. De grootste footballsite van Nederland kon daarnaast wel een metamorfose gebruiken. Gridiron groeide simpelweg uit zijn jasje.

Dat jasje hebben we per vandaag in de prullenbak gegooid. Gridiron is vanaf vandaag een echte sportsite geworden. De komende dagen moet er nog genoeg getweaked en gebuffeld worden, maar wij zijn vooralsnog erg content met het geheel.

Let’s keep moving the chains!

PS: Vergeet niet je total NFL Football Experience te vergroten. Bestel NFL Gamepass en krijg daar een gratis halfjaarabonnement op Gridiron bij!

Wil je geen NFL Gamepass, maar wel een abonnement op Gridiron American football magazine? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *