Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Philly houdt toch van Sam ‘Rocky’ Bradford

Al na twee pre-season wedstrijden heeft Sam Bradford zijn critici weten te overtuigen dat het toch wel goed komt met hem bij de Eagles. In ’the city of Brotherly Love’ werd de nieuwe liefde voor de quarterback onderstreept met een promo-filmpje van vier minuten met Rocky-voice-over.

Deze kentering na wat oefenpotjes mag opmerkelijk genoemd worden. Toen de Eagles Nick Foles inruilde voor Sam Bradford werd dit door de fans uit Philadelphia nog alom benoemd als ‘de slechtste trade uit de geschiedenis van de NFL’.  Ook de weblog van de Eagles (Bleeding Green Nation) kon er niet omheen deze ommekeer met een cynisch lachje te benoemen.

Neemt niet weg dat het filmpje goed geslaagd is en laat zien dat er binnenkort van Sam ‘Rocky’ Bradford gesproken gaat worden in Philadelphia. De referenties naar de boksheld van het witte doek zijn treffend. Kan Bradford daadwerkelijk terugkeer uit de ‘hoek waar de klappen vallen’ en iedereen het ongelijk bewijzen die hem een geflopte first round draft pick noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *