Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Commissioner niet bij NFL Kickoff

Commissioner Roger Goodell is volgende week donderdag niet bij de NFL-opener tussen New England Patriots en Pittsburgh Steelers. Het signaleert de barstjes die zijn ontstaan in de positie van de hoogste baas van de Amerikaanse american football-competitie, na het debacle rondom “Deflategate”.
Het opperhoofd van de NFL heeft die beslissing namelijk genomen, nadat de rechtbank vandaag oordeelde dat de schorsing van New England Patriots quarterback Tom Brady onrechtmatig was. Goodell is tegen de beslissing van de rechter in hoger beroep gegaan en vindt dat hij daarom niet in Foxboro aanwezig kan zijn.
Het zou, aldus Goodell, de focus weghalen van de sfeer en de festiviteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *