Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

McCoy lijkt toch niet op tijd fit

De Buffalo Bills beginnen zich zorgen te maken over de status van running back LeSean McCoy. De geprezen zomeraankoop van de ploeg van Rex Ryan heeft een klein scheurtje in zijn hamstring en lijkt de openingswedstrijd tegen de Indianapolis Colts te moeten missen. Dat liet een insider weten aan ESPN.

Een MRI heeft laten zien dat er een klein scheurtje zit in de spier van McCoy, maar dat het een gunstige plek is. Ryan heeft altijd volgehouden dat hij optimistisch was over de kansen van McCoy voor week 1, maar zijn ploeg lijkt het toch te moeten stellen zonder ‘Shady’. De coach hield echter altijd een slag om de arm en liet oppennen dat hij het ‘next man up’-principe hanteert.

Voor de Bills is dat echter een klein probleem, want de ploeg liet deze week nog Fred Jackson gaan. McCoy is echter niet de enige RB van de Bills die kampt met blessures. Bryce Brown en Boobie Dixon keerden vorige week terug van blessures, maar hebben nog geen minuten gemaakt in het voorseizoen. Rookie Karlos Williams stond vorige week niet op het trainingsveld vanwege een onbekende medische reden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *