Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

NFL supporters gewond in Indianapolis

Het is niet meer veilig om in Amerika een sportstadion te bezoeken. Vorige week viel een fan van de Atlanta Braves 20 meter naar beneden naar zijn dood op Turner Field (het derde dodelijke slachtoffer sinds 2008), deze week moeten fans van de Indianapolis Colts het ontgelden. Bij het opendraaien van het dak viel een schroef in een tribunevak, nadat deze was losgekomen.

Drie mensen moesten worden behandeld aan verwondingen, waarvan twee in het ziekenhuis. De fans misten overigens niet veel: tijdens de preseason wedstrijd tussen Cincinnati Bengals en Indianapolis werden geen touchdowns gescoord. Indianapolis kwam wel twee keer in de endzone, maar wist alleen via het been van kicker Adam Vinatieri punten op het bord te brengen.

De Colts sloten het preseason hiermee af met een 1-3 record. Dit is overigens geen garantie dat het tijdens het seizoen ook slecht gaat: het was de twaalfde non-winning preseason op rij.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *