Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN divisies gaan voor kort

Op de ALV hebben de besturen van de American football-teams in Nederland een eerder besluit verworpen. Hierdoor speelt zowel de Eredivisie als de Eerste Divisie de volgende jaargang een kort seizoen. Dit seizoen vangt aan in februari.

Het was een dubbeltje op z’n kant, maar uiteindelijk deden een aantal verrassingen de boel kantelen. Amsterdam Panthers en Enschede, oorspronkelijk nog neigend naar een lange editie, kozen toch voor “kort”.

Lightning Leiden en Hilversum Hurricanes waren de enige Eredivisie-teams die voor een lang seizoen kozen. Daarnaast stemden ook Amersfoort Untouchables en Flevo Phantoms voor lang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *