Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

High school verdedigers vallen umpire aan

Twee verdedigers van het high school team San Antonio John Jay hebben gisteren de umpire aangevallen, nadat deze een slechte call had uitgedeeld. De verdedigers deden dat op geraffineerde wijze. Zij namen de umpire te grazen, door te doen alsof deze bij een play in de weg liep.
De herhaling laat echter zien dat het tweetal met voorbedachte rade te werk ging. De eerste safety valt de zebra aan in de rug, de tweede doet er een schepje bovenop door head-first op hem in te vliegen terwijl de beste man al ‘down’ is.
Hoe dan ook een grote no-no. Beide spelers werden dan ook ejected. Het district waar beide teams in spelen heeft een onderzoek ingelast.
San Antonio verloor de wedstrijd (tegen Marble Falls, Texas) met 15-9.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *