Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

T.J. Ward: “Mijn naam is helaas geen Brady”

Waar Tom Brady nog succesvol in beroep ging tegen zijn schorsing van de eerste vier wedstrijden van het seizoen vanwege het inmiddels wereldberoemde DeflateGate, moet TJ Ward zijn straf gewoon uitzitten. De safety van Denver Broncos moet de eerste wedstrijd van het reguliere seizoen aan zich voorbij laten gaan, omdat hij afgelopen jaar werd opgepakt wegens een incident in een bar in Denver. In mei 2014 zou de speler een glas richting de barkeeper gegooid hebben, nadat deze geweigerd had 200 dollar in biljetten van 1 dollar te wisselen. Het resultaat destijds was een boete, maar nu is de safety dus ook door de NFL zelf aanpakt.

Ward hoorde afgelopen week dat zijn hoger beroep is afgewezen en daardoor is de tweevoudig Pro Bowler er komend weekend thuis tegen Baltimore Ravens niet van de partij. De reactie van Ward was kort, maar kracht en zo cynisch als het maar kan: “Ik heet helaas geen Tom Brady.”

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *