Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

League vindt Tom Brady geen elite QB

Verbazing alom, en terecht, over – weer – een domme actie van de NFL. In een collage van top quarterbacks en contenders vergat de league zomaar eventjes Tom Brady in het gezelschap op te nemen.

Brady-NFL
De tweet is sindsdien door de NFL verwijderd, in de ultieme ‘sorry guys, maar we kunnen momenteel echt niks goed doen’-move. Bah, humbug…

Er valt best iets te zeggen voor een groepje elite quarterbacks waar Tom Brady buiten va…. Nee! Het is helemaal fout! Deze man leidde zijn team van tien punten achterstand tegen de beste verdediging die de NFL de laatste jaren zag! In de Super Bowl! VIER RINGEN!

De NFL is dan ook afkorting voor ‘Fucking Slechte Verliezers’ (het werkt niet helemaal, maar ik werk er aan). Brady zette de league voor schut door een rechtszaak te winnen, en in week 1 gewoon te spelen.

Dus ja, voeg deze maar toe in het rijtje van redenen waarom Brady pissed off is, dit seizoen. De man gaat echt korte metten maken met elk team dat voor hem komt. Met een mindere offensive line, mindere receivers en een mindere defense. Want Tom Brady is the greatest. Letten jullie op, NFL?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *