Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hard Knocks recap: Episode 5

Coach Bill O’Brien noemde de dag dat de Hard Knocks crew vertrok, ‘de mooiste dag van zijn leven’. Met een vergelijkbaar gevoel voor melodramatiek markeert de laatste Hard Knocks-aflevering voor mij de meest sombere dag van het jaar. Recap aflevering vijf. Boe-hoe-hoe.
– Stel je iemand voor die qua omvang ongeveer zo groot is als de Subway-guy vóór hij Subway ontdekte. Stel je een man voor die je ééns in de zoveel tijd op het nieuws ziet omdat hij te zwaar is om uit zijn apartement te komen en dat de brandweer hem moet vervoeren. Maar deze man kan 35 yard fieldgoals trappen. Dat is Vince Wilfork. Wat. Een. Atleet.

– Onze favoriete rookie receiver ‘EZ’ communiceerde met die voetbalchick zoals Perryboy Hendriks met mij whatsappt ofzo. Hij kraamt onzin uit en ik neem hoogst waarschijnlijk niet de moeite te reageren.

– Tijdens de brute gewichten-compilatie lopen alle spelers met schijven van twintig kilo te smijten alsof het flippo’s zijn. 180 Kilo squats hier, 120 bench daar… En Brian Hoyer gooit er effe een roffe 20 kilo dumbell front squat tegenaan. Keep grindin’.

– Er waren ongeveer vier seconden voor nodig om me weer helemaal ‘into’ Arian Foster te praten. Géén idee waarom een running back de biceps van een armworstelaar nodig heeft, maar Foster heeft ze. Voorspelling: In zijn eerste zes games na deze blessure pakt hij duizend yards totaal.

– 1-2-3 …. Meeoow. Never change, Brian Cushing.

– De roster-cuts verdienen hun eigen alinea, al is het niet het meest spectaculaire deel van de serie. EZ! Wats met jullie, Houston Texans? De man is hilarisch! En die knaap die op zowel running back, als op special teams, als in defense plays maakte? Wat is deze?

Geef HBO credit: Het was gemakkelijk geweest die verhalen onder te schoeffelen en te doen alsof die rostercuts logisch waren. In plaats daarvan geloofde ik een paar weken lang dat Charles James II de second coming van Deion Sanders was. Vergeet dat hij 5″9 is! HIJ VIEL IN ALS RUNNING BACK!

HBO biedt als geen enkel andere show, interview of artikel een inside look in de NFL. Hoe hard de beslissingen zijn, hoe tergend een blessure, hoe uniek ieder persoon is. Natuurlijk is het einde van Hard Knocks meteen het begin van het seizoen, en daar draait het om… Maar in een lijst van dingen die je aan de off season (nou ja, pre season) gaat missen staat deze show toch op één.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *