Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Krokodil overleeft aanval Drew Brees niet

Wie denkt dat Tom Brady en Rob Gronkowski wilde offseasons hebben, heeft nog niet gehoord wat Drew Brees heeft uitgehaald in zijn vrije tijd. Kleine summary: uit een helikopter springen en een krokodil vangen en doden.

Brees was een aflevering ’te gast’ in de show van Bear Grylls, de survivalspecialist van national Geographic. De show heet ‘Running Wild with Bear Grylls’ en laat bekende personen de raarste dingen doen. Voor Brees was dit dus onder andere uit een helikopter springen, een krokodil vanachter besluipen en hem bespringen, om hem vervolgens te doden en met hem op de foto te gaan. Naar verluidt hebben ze hem daarna als avondeten geserveerd. Gezellig.

De eerste vraag die in je opkomt is misschien wel: zijn de Saints hier nu wel zo gelukkig mee? Ze investeren veel geld in de man en zien liever niet dat zijn arm eraf wordt gebeten door een wild beest. Blijkbaar vonden de ploeg het prima, want ze deelden doodleuk filmpjes van zijn avontuur op Twitter, waaronder het moment waarop Brees de krokodil ving. In een offseason waarin veel sterren zich blesseerden met domme dingen, is Brees er wel ongeschonden vanaf gekomen. Sterker nog, het was misschien wel de perfecte voorbereiding op het ontwijken van de passrush komend seizoen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *