Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Supporters smeken de Browns: ‘Fail for Cardale’

Het seizoen 2015 in de NFL is nog niet eens begonnen, maar de fans van de Cleveland Browns anticiperen alvast op een nieuwe quarterback in de Draft van volgend jaar. De ploeg bungelt al jaren onderaan in de NFL en heeft niet bepaald succes met het draften van nieuwe spelverdelers. De supporters hebben daarom een actie op touw gezet voor Ohio State QB Cardale Jones: Fail for Cardale.

Jones heeft pas vier wedstrijden gespeeld in het shirt van de Buckeyes, maar wordt door velen gezien als de prijs in de Draft van 2016. Supporters van de Browns zien hem daarom graag naar Cleveland komen, maar om dat te bewerkstelligen heeft de ploeg waarschijnlijk de eerste pick nodig. Met de hashtag #FailforCardale maken ze duidelijk dat de Browns dus niet teveel mogen winnen komend seizoen. Op deze manier vergroten ze de kansen op de man die momenteel furore maakt in Ohio Stadium.

De kans dat de Browns inderdaad Jones kunnen kiezen, is overigens best groot. Experts zien de ploeg dit seizoen nauwelijks kans maken op succes. Er zijn veel vraagtekens te noteren op belangrijke posities en het programma is… laten we het zwaar noemen. In een divisie met Cincinnati, Pittsburgh en Baltimore is het al pittig, maar de ploeg speelt bovendien tegen de NFC West met Arizona, Seattle, San Francisco en St. Louis. Ook de Denver Broncos komen bovendien op bezoek en de ploeg reist af naar Kansas City en San Diego.

Het is overigens niet de eerste keer dat fans een ploeg smeken om slecht te spelen. ‘Fail for Cardale’ is aardig, maar ook ‘Suck for Luck’, ‘Shame us for Jameis’ en ‘Suck for the Duck’ mochten er zeker zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *