Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

FOX Sports verwerft uitzendrechten NFL

Het is de Nederlandse boys van FOX toch gelukt om de uitzendrechten van de National Football League te verwerven. Het betaalkanaal gooide er vanmorgen prompt enkele tweetjes uit, waaruit blijkt dat het vannacht al hosanna-in-den-hoge is. Om 2.30 uur mag wakker Nederland proberen de poepjes uit de ogen te wrijven om Tom Brady met de New England Patriots in actie te zien tegen Pittsburgh Steelers.

Zondag staat het gros van de wedstrijden in de eerste speelronde van de NFL op het programma. Met onder meer Chicago Bears – Green Bay Packers (19.00 uur) en Denver Broncos – Baltimore Ravens (22.30 uur), duels die ook op FOX Sports 2 live te zien zullen zijn. (FOX Sports).

Een abonnement op FOX Sports International kost 14,95 euro per maand.

Wil je echter meer controle over welke wedstrijden je kunt zien, dan is een NFL Gamepass abonnement ook aan te raden. NFL Gamepass kun je kijken wanneer en waar je maar wil. Voor een heel seizoen tot en met juli 2016 betaal je 179,95 euro. Het is niet voor niets dat wij dit pakket op de site promoten: het is het perfecte paket voor de idolate footballfan die niets wil missen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *