Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Heimelijke terugkeer van MJD?

Maurice Jones-Drew was ooit een van de elite running backs in de NFL. Met name in het jaar 2011 was deze “pocket Hercules” amper af te stoppen. In totaal kwam MJD dat seizoen tot 1606 yards en 11 touchdowns voor Jacksonville Jaguars. Daarna ging het bergafwaarts met de running back en inmiddels heeft hij na negen seizoenen in de NFL zijn shoulder pats aan de wilgen gehangen. Althans….dat dacht iedereen.

Een fan blijkt nog het volste vertrouwen in Jones-Drew te hebben en schijnt hem voor al zijn fantasy football teams gedraft te hebben. Dit liet hij dan ook vol trots op zijn twitter account weten: Drafted @ Jones_Drew 32 in all my leagues. I feel like this is his break out year. De fan, die bij de twitter naam MPA PeeWee Shortway door het leven gaat, heeft blijkbaar of ergens iets gemist of beschikt over wel heel exclusieve inside information.

MJD kon er wel om lachen en reageerde direct via zijn eigen account: Yeah, break out the fridge.

Door: Niels Root

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *