Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Minimaal 420 euro winnen met Nederlands Fantasy Football

Voor het eerst biedt een Nederlandse partij Fantasy NFL aan. Een nieuw seizoen NFL staat voor de deur. Donderdagnacht 10 september om 2.30 uur begint de Kickoff van het NFL-seizoen, waarbij de Pittsburgh Steelers op bezoek gaan bij titelverdediger New England Patriots. In de strijd om de Super Bowl behoren de Patriots dit seizoen weer tot de favorieten samen met de Seattle Seahawks en Green Bay Packers. Zweeler maakt er een mooie feestje van.

De Fantasy NFL 2015/2016 werkt als volgt: Je krijgt 85 miljoen euro budget om 10 American Football Teams te kiezen, waarvan jij denkt dat ze de meeste punten gaan halen in competitie. Het spel kost 7 euro per team en we starten met minimaal 420 euro aan prijzen. Er zijn inmiddels een kleine 80 spelers.

Ten slotte is er 5,00 euro gereserveerd voor de beste subleagues (5 euro) waarmee je samen met vrienden, kennissen, familie en collega’s een leuke extra prijs kunt winnen.

Het uitkeringspercentage voor de Fantasy NFL 2015/2016 is 80 procent! En 20 procent van het aantal teams valt gegarandeerd in de prijzen.

Meer Zweeler spellen:

  • Nieuw: Super Jackpot voetbalpool met Jackpot van minimaal 10.000 Euro!
  • Ruby World Cup
  • US Open Tennis (min. 800 euro aan prijzen).
  • Elke dag een etappespel voor de Vuelta a Espana
  • Elk weekend voetbalpooltjes voor de Eredivisie, Premier League, Bundesliga, Jupiler Pro League, Serie A, Ligue 1 en de Liga BBVA met mooie Jackpots en kleine inzet.
  • Eurobasket

Klik hier om je meteen te registreren!

If you like sports, you will love Zweeler!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *