Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Terelle Pryor krijgt dan toch geen roster spot bij Cleveland

Terelle Pryor, de quarterback-turned-receiver zal dan toch niet aan de bak komen als een Cleveland Brown. Na vorige week officieel het 53-man roster gehaald te hebben komt Head-Coach Mike Pettine terug op zijn beslissing en laat hij Pryor alsnog gaan.

De verandering van mening is echter niet geheel Pryor zijn fout. De Browns hadden plaats nodig voor voormalig Seahawks Running Back Robert Turbin (de back-up van Marshawn Lynch vorig jaar). Die op zijn beurt gecut werd door het signen van Fred Jackson bij de Hawks.

Terelle Pryor ziet zijn NFL droom dan toch uit elkaar spatten. Hij liet nog wel even fijntjes weten dat hij vindt dat de Browns een zware fout maken met hem te laten gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *