Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

What to look out for this weekend in the NFL

Vanavond (’s nachts voor jullie) begint het NFL-American Football seizoen eindelijk weer. Het moment waar we al sinds het einde van Super Bowl 49 terug naar uitkeken is er eindelijk. Onze 32 favoriete teams zullen het weer tegen elkaar opnemen en elke week zullen er helden en losers zijn. Spijtig genoeg betekent dat ook weer dat er keuzes gemaakt moeten worden. De gemiddelde NFL fan kan namelijk niet alle wedstrijden zien, tegelijk of achter elkaar. Daarom maken wij bij Gridiron elke donderdag een lijstje met de dingen om naar uit te kijken voor het komende American Football weekend. Vandaag deel 1 van de 21 (21 zijnde Super Bowl 50).

1. Tom Brady is back Y’all

Het leek er even niet naar na de schorsing die opgelegd werd door de NFL en Roger Goodell maar Tom Brady zal dan toch mogen spelen in de allereerste wedstrijd van het 2015 NFL seizoen tegen de Pittsburgh Steelers. Hoewel we het ergens spijtig vinden dat Garappolo niet aan de bak kan (not) kunnen we niet langer wachten om de Brady-Gronkowski connection opnieuw te zien. De matchup Big Ben/Brady is er zeker een om van te smullen voor de nachtraven onder ons.

2. Green Bay Packers vs. Chicago Bears

De oudste, en mag ik toevoegen beste, rivalry in pro-football is nog steeds de Cheeseheads tegen de Monsters of the Midway. Alle supportersgekte terzijde het zal ook een interessant worden om te zien het de nieuwe coaching staff van de Bears het er vanaf zal brengen. John Fox en de zijnen komen van 4 opeenvolgende division titles met de Broncos, zal het ze ook lukken om in de, vorig jaar toch, dode Chicago Bears nieuw leven in te blazen? Winnen tegen de Packers zou alvast een mooi begin zijn. Aan de andere zijde is het vooral uitkijken naar Mister Awesome himself Aaron Rodgers, hoe zal hij het nieuwe seizoen inzetten zonder zijn beste receiver van vorig jaar (Jordy Nelson)? Bonusvraag voor deze wedstrijd, waar zal Clay Matthews staan? Inside Linebacker, Outside Linebacker of doet Mike McCarthy is gek en zet hij Claymaker eens op nosetackle, just for fun?

3. Seattle Seahawks vs. Saint-Louis Rams

Zullen de Seahawks hun favorietenrol weeral vroeg waarmaken? Wij kijken alvast reikhalzend uit naar Jimmy Graham. Zal een van de beste Tight Ends van de voorbije jaren ook draaien in zijn nieuwe ploeg waar hij, oh god, ook zal moeten blocken voor Marshawn Lynch? De meest besproken trade van dit jaar is toch wel zeker een upgrade voor de Seahawks die vooral door de lucht toch nog wel wat panache misten. Hopelijk kan Graham brengen wat hij de voorbije jaren ook in New Orleans bracht. Verder is het ook nog uitkijken naar de Legion Of Boom bij de Hawks. Zal de beste unit in football er ook dit jaar weer staan? Earl Thomas is nog steeds niet 100%, Byron Maxwell vertrok naar de Eagles en van Kam Chancellor weten we nog steeds niet of hij nu effectief zal spelen zondag. Hij zit namelijk al een paar weken als een kleuter die zijn speelgoed niet krijgt op een bankje te mokken omdat hij een nieuw contract wil. Bij de Rams valt dan weer af te wachten of Nick Foles een upgrade is over Sam Bradford. Hij brengt in ieder geval al een stevigere acl naar de onderhandelinstafel.

Zoals altijd willen we wel nog een boodschap van algemeen nut meegeven. Buiten deze 3 zijn er nog 13 andere wedstrijden dus vergeet zeker niet om die ook te checken, al zijn het maar de highlights, zo mis je niets!

Wil je het gehele NFL seizoen kijken en niets missen? Neem dan nu een NFL-gamepass via de advertentie op deze website en krijg er een gratis gridiron abonnement bovenop! (bestelling moet wel via de advertentie in de zijbalk op de gridiron.nl website gebeuren. Adblock dient hiervoor uit te staan).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *