Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Allereerste Gridiron Magazine uit

Vandaag is de eerste versie van Gridiron Magazine verschenen. En hoewel het geen gedrukte versie is waar je lekker aan kunt ruiken, voelen wij ons toch ultrahip en modern. 64 pagina’s in haarscherpe beeldkwaliteit is een stapje in de toekomst en de inhoud maakt het helemaal af. Abo bestellen? Dat doe je hier.

In de eerste Gridiron vind je namelijk mooie unieke content. Zo volgde onze redactie de Dutch Lions op weg naar een bijzonder feest in het RKC Mandemakers Stadion in Waalwijk op 24 oktober. We waren bij de open try-outs, het trainingskamp en de overhandiging van de eerste gameball.

Ook sprak onze verslaggever exclusief met Nederlander Chris Smith over zijn succes in Germany. Dat hij hier bijna in de voetsporen van zijn grote voorbeeld trad, was reden voor een mooi gesprek.

In Gridiron vinden onze football-lezers ook de uitslag van de MVP-verkiezingen, die onze site door heavy traffic wekenlang plat hebben gelegd. Was het Kraan, Bouthoorn of Tielen? En wat deden Stamper, Wesseling en Evenwel?

Gridiron 1 kost 2,99 euro via de App Store en kan via de volgende kanalen binnen worden gehengeld voor een nice read op je phone of je tablet. De reader voor al onze bladen is overigens ‘free of charge’. Help ons het blad mooier en dikker te maken!

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *