Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Livestream: Belgian Barbarians nemen het op tegen Polen

Op zaterdag 12 september om 16u45, nemen de Belgian Barbarians het op tegen Polen in Gdynia. De wedstrijd kadert in de voorbereiding op de kwalificatiewedstrijd tegen de Dutch Lions in Waalwijk op 24 oktober. Na een mooie overwinning tegen Slowakije tijdens de treasure cup in Oostende, hopen de Barbarians deze lijn door te trekken.

Voor Polen zal het de eerste interland sinds 2013 worden, toen ze verloren van zowel Zweden als Nederland. Zij bereiden zich overigens ook voor op een kwalificatiewedstrijd tegen Tsjechië op 11 oktober.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op nationale tv in Polen, maar zou ook via livestream te bekijken moeten zijn via deze link.

 

Het allereerste Gridiron magazine is verschenen. Losse exemplaren zijn te koop voor 2,99 euro en te lezen op smartphone en tablet. Klik op de buttons hieronder om de gratis app te downloaden of bestel een abonnement. Je krijgt dan 10 nummers voor 22,95 euro.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *