Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Meer dan 50 Admirals Cheerleaders op 24 oktober

Het begon als een grap, maar is inmiddels een uit de kluiten gewassen side-project geworden dat zijn weerga niet kent. De reünie van de Amsterdam Admirals Cheerleaders beperkt zich tijdens de interland Dutch Lions – Belgian Barbarians op 24 oktober in het Mandemakers Stadion in Waalwijk niet alleen tot de bar. Ook op het veld gaan de dames als vanouds schaarsgekleed en vol inzet.

Rapporten uit het Cheerleaderkamp lijken inmiddels te bevestigen dat al meer dan 50 oud-Cheerleaders zich voor een spectaculaire Pregame Show hebben aangemeld. Niemand minder dan choreografe Ashley Orman heeft samen met haar adjudanten een show bedacht, op video opgenomen en via internet verspreid.

Alle aangemelde dames van ‘The Hottest Dance Team in Holland’ kunnen met de homevideo thuis aan de slag om de show onder de knie te krijgen. Op 27 september vindt vervolgens in het diepste geheim een grote training plaats.

Op 24 oktober schijnen de Admirals Cheerleaders nog eenmaal. Exclusief in Waalwijk. Zorg dat je erbij bent en bestel hier je kaarten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *