Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Patriots fans: ‘Where is Roger’

De fans van de New England Patriots voelden zich gisteren in het vierde kwart veilig genoeg om massaal commissioner Roger Goodell uit te dagen. ‘Where is Roger’ gonsde het door Gillette Stadium. 

Roger Goodell was de grote afwezige bij de opening van het nieuwe NFL-seizoen. Een verstandig besluit om thuis te blijven, moet gezegd worden. De relatie tussen de baas van de NFL en de regerende Super Bowl-kampioen uit Boston is tot ver onder het nulpunt gedaald.

De fans besloten dit gisteren te onderstrepen nadat de Patriots op een 28-14 voorsprong kwamen. De ‘Where is Roger’ was niet van de lucht. Goodell zal al wat schietgebedjes aan het doen zijn dat New England niet opnieuw de Super Bowl bereiken. Want daar zal dit zangstukje zeker herhaald worden, waarbij de camera’s wel vol kunnen gaan inzoomen op Roger’s gezicht.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *