Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ronald Buijs: “Moet er maar eens van komen”

Ronald Buijs heeft oren naar een rol bij de AFBN. “Het moet er maar eens van gaan komen,” zegt de oud-directeur van de Amsterdam Admirals desgevraagd aan Gridiron.

Buijs heeft specifieke ideeën over hoe hij de sport naar een hoger plan wil tillen. “Het gaat erom dat je bestuurders, coaches en spelers de randvoorwaarden schept om te excelleren,” zo geeft hij aan. “Sport is echter geen democratie.”

Hij lijkt hiermee een eerste sprong te maken naar een verandering van het bestuursmodel van de AFBN. De tijd is rijp. Vorige week kondigde oud-voorzitter Lex Roolvink zijn afscheid aan na drie seizoenen aan het roer van de AFBN te hebben gestaan.

Hoe Buijs zijn statements precies bedoelt is te lezen in het allereerste Gridiron Magazine. En hebben jullie even mazzel. Dat is  vandaag verschenen. Losse exemplaren zijn te koop voor 2,99 euro en te lezen op smartphone en tablet. Klik op de buttons hieronder om de gratis app te downloaden of bestel een abonnement. Je krijgt dan 10 nummers voor 22,95 euro.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *