Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Richard Bouthoorn toch op tijd klaar voor Belgie

Het was even schrikken in het kamp van de Dutch Lions. De oplettende kijker zag dat quarterback Richard Bouthoorn van de Alphen Eagles zowel tijdens het Dutch Lions trainingskamp als tijdens de eerst training in Amsterdam niet in actie kwam. Bouthoorn liep er tijdens de officiele activiteiten van het Nederlands team meer bij als een coach, dan als een speler.

De reden blijkt simpel. Bouthoorn mocht tijdens deze momenten alleen maar lichte arbeid verrichten vanwege een slijmbeursontsteking in zijn elleboog. Voor de elleboog om goed te herstellen moest eerst al het vocht eruit, zodat een cortisonsteroide injectie de rest van het werk kon doen. De behandeling sloeg onlangs aan.

“Groen licht van de dokter,” laat hij desgevraagd weten. Bouthoorn is de beoogde starter van de Lions wanneer het team op 24 oktober aantreedt tegen Belgie. Lees meer over de gang van het Nederlands team richting de EK-qualifier in Gridiron Magazine.

Wil je een los nummer bestellen? Gebruik dan de buttons hieronder.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *