Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

komt Pierre-Paul nog in actie in 2015?

New York Giants defensive end Jason Pierre-Paul verloor de wijsvinger van zijn rechterhand na gerommel met vuurwerk begin Juli. JPP had op dat moment zijn franchise tag ter waarde van $14,8 miljoen voor het seizoen 2015 nog niet ondertekent, hij lag dan ook technisch gezien niet onder contract bij de Giants. Lange tijd liet hij niets van zich horen en liet hij geen dokters in dienst van de NY Giants toe. Een rommelig tussenseizoen leek begin deze week af te worden gesloten toen de speler ten tonele verscheen in New Jersey. Verschillende bronnen binnen het team lijken echter te vrezen dat JPP niet meer op het veld zal kunnen verschijnen dit seizoen.

Het team en Pierre Paul konden overigens ook geen overeenkomst afsluiten over de officiële terugkeer van de speler na zijn gefaalde fysieke testen. Onenigheid over het contract en de mogelijkheid om JPP op de non-football injury lijst te zetten bij zijn terugkeer, en hem dus niet te hoeven betalen, vormen grote struikelblokken.

Het optimisme in New York over een snelle terugkeer van een Pierre-Paul op topniveau, lijkt meteen een grote klap te hebben gekregen. Naast zijn geamputeerde rechter wijsvinger, gebroken duim en beschadigde huid, mist hij ook nog delen van andere vingers. De vraag lijkt dus steeds meer te verschuiven van wanneer hij terugkeert op topniveau, naar of hij nog tot topprestaties in staat is.

De New York Giants defense was al één groot vraagteken met Jason Pierre-Paul. De afwezigheid van hun beste pass rusher, zal een zwakke safetygroep alleen maar meer onder druk zetten.

 

Het allereerste Gridiron magazine is verschenen. Losse exemplaren zijn te koop voor 2,99 euro en te lezen op smartphone en tablet. Klik op de buttons hieronder om de gratis app te downloaden of bestel een abonnement

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *