Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Saman Alzahawi presenteert ‘Touchdown Live’

Gridiron reporter Saman Alzahawi is één de presentatoren van het nieuwe Live YouTube-programma “Touchdown Live”. Vanaf 17:00 neemt hij samen met SportAmerika medepresentator Justin Kevenaar de NFL-week door.

,,Het wordt een dynamische en snelle show, waar de passie voor de NFL vanaf spat,” aldus Alzahawi. “Het is erg mooi dat dit programma er nu is. Het is de ultieme samenwerking tussen SportAmerika en Gridiron. De twee grootste media op het gebied van USA Sports met als doel de aandacht voor football te vergroten.”

Tijdens de uitzending skypt het centrale duo met kenners uit de Verenigde Staten, waaronder New England Patriots clubwatcher Ben Volin van de Boston Globe. Ook de kijkers spelen een belangrijke rol. Zij kunnen tijdens de show vragen stellen via Twitter.

Het programma wordt geproduceerd door YIRO, bekend van het YouTube Kanaal FC Afkicken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *