Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

TOTO Gambling Problems #1: We’re back, Breaux!

American Football is leuk. Maar wat nog leuker is, is om er bakken met geld aan te verliezen. Dat vinden wij tenminste. Als jij dat ook vindt, is deze rubriek helemaal jouw ding. Wij geven namelijk tips om zo snel mogelijk je geld kwijt te raken. Terwijl we écht ons best doen.

Matthias van Wettum (MvW)
TIEL! WE MOGEN WEER! De winterslaap heeft lang genoeg geduurd, het is tijd om geld te verbrassen. Ik durf geen uitspraken te doen over eventuele percentages, maar quitte spelen zou voor mij al een prestatie zijn. Misschien dat ik gewoon standaard elke week tegen de Redskins en Browns ga. Dat zijn wel locks, toch?

Tiel van den Heuvel (TvdH)
Een goede dosis realisme van Matty Ice, dames en heren! Jij gaat voor quitte spelen, ik ga mijn gloeiend hete seizoen van vorig jaar gewoon doorzetten. Laat mijn 27-18 record (.600) even bezinken en besef aub dat ik, als ik op elke wedstrijd een miljoen euro had ingezet, zes-en-een-halve ton winst had gehad! FOCKING NIET NORMAAL?!

MvW: JACKSONVILLE JAGUARS (+3) over Carolina Panthers

Ik weet niet wat Ron Rivera afgelopen offseason heeft gedaan, maar veel is het niet geweest. Naar wie moet Cam Newton die bal in godsnaam gooien? Greg Olsen krijgt ongeveer 15 targets per wedstrijd en het is voor de Panthers te hopen dat hij er 14 vangt. Buiten Luke Kuechly is die defense bovendien waardeloos. De herboren Jaguars winnen hem. Outright.

TvdH: Wow… Wordt het zo’n seizoen? Meteen inzetten op een ploeg die contractueel aan de NFL verplicht is minstens acht wedstrijden te verliezen? Ik voel al je argumenten tegen Carolina, maar ik wed niet op de Jacksonville Jaguars. Nooit.

TvdH: Seattle Seahawks (-4) over ST. LOUIS RAMS

De Seahawks komen van een zéér pijnlijk verlies in de Super Bowl. Met alle sleutelfiguren op hun plek en een belachelijk hoge motivatie stoomt dit team weer naar de Super Bowl, in de NFC (al winnen de Cardinals de divisie…). Dat doe je door in je divisie korte metten te maken. Dus sorry, Rams, maar jullie krijgen een pak rammel.

MvW: Het schijnt dat Nick Foles indruk heeft gemaakt als pocker passer in St. Louis, maar ik vertrouw het allemaal nog niet. Wat wel interessant is: de beste hybrid QB (Russell Wilson) en beste running back (Marshawn Lynch) van de NFL, tegen de beste front seven (St. Louis). Toch geloof ik wel in een denderende start van Seattle. Co-sign.

MvW: Miami Dolphins (-3.5) over WASHINGTON REDSKINS

Het schijnt dat RGIII en Kirk Cousins vorig jaar de twee slechtste startende quarterbacks van de NFL waren. Dat belooft niet veel goeds, zeker niet als je bedenkt dat de offensive line waarschijnlijk nog slechter is dan vorig jaar. Dit team is in complete anarchie en het ziet er niet naar uit dat Jay Gruden het op de korte termijn op de rit krijgt. Geef mij de high-flying Dolphins maar!

TvdH: Ik vind je tactiek om tegen de ‘Skins te wedden niet eens zo gek. Ik zie die ploeg best 2-14 eindigen; waarom niet? Gestoorde eigenaar, rare quarterback situatie, slechte vibe. Prima bet.

TvdH: HOUSTON TEXANS (-1) over Kansas City Chiefs

Als deze mislukt, zie je me de komende dag over straat zwalken terwijl ik mijmer: ‘Hard Knocks made me do it…’ Ik geloof zwáár in dit Houston-team. Cushing ziet er uit als een nieuwe speler, Jadeveon Clowney heeft wat leuke dingen laten zien, JJ Watt is JJ Watt, DeAndre Hopkins is fantastisch… Ik zeg: Super Bowl!

MvW: Als Houston de combo J.J. Watt – Jadeveon Clowney gezond kan houden, gaat Houston de play-offs halen. Ik ben alleen zo bang dat ze aanvallend helemaal niets klaar gaan spelen. Ik was ooit fan van Brian Hoyer, maar niets in mij zegt dat hij zo’n team kan dragen. Jamaal Charles is een garantie voor succes. Geef mij KC maar.

MvW: BUFFALO BILLS (+2.5) over Indianapolis Colts

Het is weer zover: ik ben, als Patriots-fan, als de dood voor de overige AFC East-teams. Behalve de Jets, want laten we eerlijk zijn… Maar de Bills. Hellup. Rex Ryan lijkt dit team van de middenmoot naar de (sub)top te willen tillen en heeft geweldig ingeslagen afgelopen offseason. LeSean McCoy is nog steeds een top 5 running back en schijnbaar zijn ze in Buffalo ook erg tevreden over welke quarterback dan ook. Ik ben echter niet overtuigd van de Colts. Luck kan het nog steeds niet allemaal alleen, zeker niet buiten het eigen Lucas Oil Stadium.

TvdH: Damn Matt, de off season heeft je geen goed gedaan. Andrew Luck geeft er niks om dat hij elf keer gesacked wordt in één wedstrijd. Hij gooit bommen, en geen enkele andere quarterback heeft zoveel speelgoed als The Neckbeard. Ondertussen heeft Rex een hele goede defense iets beter gemaakt, maar hij heeft. geen. quarterback. Buffalo gaat gewoon weer rond de .500 baggeren, dus je Patriots hart kan rusten.

TvdH: ARIZONA CARDINALS (-2.5) over New Orleans Saints

Carson Palmer was, vóór zijn blessure, een top quarterback. Ik zeg het gewoon. Weinig turnovers, goede beslissingen, en een WINNING! football team. De Saints ondertussen… Die zijn niet meer zo impressive als een paar jaar geleden. De defense van de Cards zou Brees een beetje moeten kunnen shaken, terwijl die mannen zelf wel punten pakken. De Cards winnen hun divisie gewoon!

MvW: Rob Ryan heeft zo mogelijk een nóg slechtere defense dan vorig seizoen. Daarom co-sign. Binnenkort trouwens een portret over cornerback Delvin Breaux, cornerback van de Saints! Niet alleen brak hij zijn nek in high school en heeft hij de NFL gehaald via onder andere de CFL, hij heet gewoon Breaux! That’s the dream, bro! Barney Stinson, out.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *