Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

AFBN Eredivisie start op 28 februari

De Nederlandse Eredivisie vangt volgend seizoen aan op 28 februari met een volle competitieronde. Van de vier wedstrijden die deze openingsronde worden gespeeld is de wedstrijd tussen 010 Trojans en Amsterdam Crusaders het mooiste affiche. De Eredivisieteams strijden om een plek in de Tulip Bowl. Editie XXXII staat voor 3 juli gepland.

Qua poule-indeling heeft de AFBN de volgende twee poules in petto voor het hoogste footballniveau. Poule A bestaat uit Amsterdam Crusaders, Arnhem Falcons, 010 Trojans en Lightning Leiden.In poule B zijn Alphen Eagles en Hilversum Hurricanes aan elkaar verbonden. Zij worden gecomplementeerd door Amsterdam Panthers en Groningen Giants.

Net voor de AFBN Eredivisie playoffs (op 12 juni) ontmoeten de beide Tulip Bowl-finalisten van vorig jaar elkaar in competitieverband.
Ook de eerste divisie start na de winterperiode. Hier is de eerste ronde op 6 maart. De eerste divisie bestaat uit 1 poule van negen clubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *