Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Oud-Admiral Kurt Warner bij genomineerden voor Hall of Fame

Naar goede gewoonte lanceerde de Pro Football Hall of Fame de namen van de genomineerden bij de start van het seizoen. Uit een lijst van 103 spelers en coaches zullen uiteindelijk vijftien finalisten geselecteerd worden. Na het seizoen wordt er ten slotte bekend gemaakt welke 5 spelers en coaches hun illustere voorgangers mogen vervoegen in de Hall of Fame.

Eén van de geselecteerden is opnieuw oud-Amsterdam Admirals quarterback Kurt Warner. De 44-jarige quarterback viel vorig jaar, ietwat verrassend, uit de boot in het eerste jaar waarin hij in aanmerking kwam voor Canton. Is dit het jaar dat de ex-Rams en Cardinals speler toe mag treden tot de Hall? Kurt Warner speelde in 1998 een seizoen in Amsterdam, waarna hij terugkeerde naar de St.-Louis Rams en ze naar Super Bowl winst leidde na het seizoen 1999.

Als Warner er dit jaar niet bij is, zal dat weinig te maken hebben met de aanwezigheid van een superieure quarterback in Favre, maar wel met zijn miserabele prestaties tussen 2002 en 2006. In vijf jaar won hij maar 8 wedstrijden van de 30 die hij speelde en gooide hij meer interceptions dan touchdowns. In de jaren voor en na deze periode, was hij dan weer twee keer MVP van het reguliere seizoen en speelde hij in drie Super Bowls met teams die in de rest van hun geschiedenis weinig succes hebben gehad, de Saint Louis Rams en de Arizona Cardinals.

In het eerste GridIron magazine kan je het eerste deel van een driedelige preview van de Hall of Fame class van 2016 lezen. We selecteerden de belangrijkste kanshebbers, waaronder Kurt Warner, en trachten te voorspellen wie zijn buste in Canton mag onthullen in 2016. Wie mag eeuwige roem verwachten in het Mekka van American Football?

Hieronder vindt u een lijst van alle genomineerden. Spelers die voor het eerst beschikbaar zijn worden in hoofdlettters aangeduid. De namen in het cursief, behoorden vorig jaar al tot de 15 finalisten.

[table id=8 /]

 

Lees de eerste 24 pagina’s van ons eerste magazine hier gratis:

 

Wil je een los nummer bestellen en het eerste deel van onze Hall of Fame preview lezen? Gebruik dan de buttons hieronder.

Voor Android:
get-it-on-google-play-button-300x88

En voor iOS:
ios-download-button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *