Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Uit de weg ODB, Kiko Alonso kan ook een bal vangen

Philadelphia Eagles linebacker Kiko Alonso heeft duidelijk niets van zijn lenigheid laten liggen op de operatietafel na zijn gescheurde ACL een jaar geleden. In zijn eerste wedstrijd sinds zijn rookieseizoen in 2013, onderschepte hij een bal op een acrobatische manier die deed denken aan de catch van Odell Beckham Jr. vorig seizoen. De interception in de endzone van de pass naar een volledig vrijstaande Roddy White gaf meteen aan waarom de Eagles LeSean McCoy naar Buffalo stuurden voor de linebacker.

De 2013 defensive rookie of the year miste in de verloren wedstrijd tegen de Atlanta Falcons echter duidelijk nog wat westrijdritme. Hij bevond zich regelmatig uit positie en had zijn moeilijkheden met de fullback van de Falcons, Patrick DiMarco. Meer plays als deze zullen van hem echter snel opnieuw één van de beste linebackers van de NFL maken.

giphy

via GIPHY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *